Food Apps Blog - 2022

Hoe u in 2022 een online voedsellevering start – een complete blauwdruk

White label food ordering marketplace app

Vanwege COVID-19 blijven mensen binnen en bestellen ze online eten en geven ze uit aan bestellingen buiten het terrein, zoals een drive-through, ophalen, afhalen of bezorgen op de stoep. Hoewel het afhalen en bezorgen al populair was vóór de COVID-19 toen sociale afstand en lockdown er niet waren. Maar tegenwoordig, omdat mensen voorzichtiger zijn en alle veiligheidsmaatregelen nemen om veilig eten te bestellen, zullen de bezorging en afhaalmaaltijden waarschijnlijk meer toenemen.

Aan de andere kant heeft technologische ontwikkeling invloed gehad op elk aspect van het leven van mensen en de voedingsindustrie is daarop geen uitzondering. Uit de laatste onderzoeken is gebleken dat de technologische ontwikkelingen de afgelopen jaren een enorme impact hebben gehad op de voedingsindustrie.

Technologie is de kracht die heeft geleid tot veel innovaties in de wereld van vandaag. In sommige industrieën worden technologische vooruitgang in een langzamer tempo geaccepteerd in vergelijking met andere. De voedingsindustrie maakt ook gebruik van technologie en transformeert deze naar de digitale wereld.

Als we naar een dergelijk scenario kijken, duiken veel bedrijven op de markt voor voedselbezorging op om aan de vraag te voldoen en de restaurants te helpen hun keukens open te houden. De bezorging van eten via de online markt groeit exponentieel en als u van de voordelen van deze markt wilt genieten, moet u wellicht een online bezorgservice voor eten lanceren.

Online Indian Grocery Store in Germany / Indischer Online-Lebensmittelladen in Deutschland

Hieronder staan een paar tips die u zou moeten zien voor het starten van een online bezorgbedrijf voor eten:

 1. Zoek naar gebieden met tekenen van vraag: om het juiste gebied voor uw bedrijf te vinden, moet u uw potentiële klanten onderzoeken. U kunt tijdelijk diensten aanbieden om de vraag in te schatten. Afgezien hiervan kun je ook naar de andere tekenen van vraag kijken, zoals nagaan of mensen die in dat specifieke gebied wonen toegang hebben tot internet, besteedbaar inkomen, smartphones hebben, want om eten te bestellen via online bezorging, moeten ze al deze dingen hebben .

  Praat met uw restaurantbedrijven in de buurt, met welk probleem ze momenteel worden geconfronteerd, het is een laag aantal bestellingen, hoge kosten van andere bezorgbedrijven zoals Swiggy, Zomato, Deliveroo, enz. Dine-in restaurant lijdt het meest in deze corona-periode, motiveer hen om hun keuken te starten en bestellingen voor het ophalen en bezorgen van de stoep te starten om te ondersteunen.
 1. Vind uw niche: het bedrijf voor het bezorgen van eten voert een scala aan activiteiten uit, van boer tot bord tot maaltijdpakketten tot bezorgbestellingen voor restaurants. Dus als je eenmaal hebt besloten op welk gebied je je vervolgens gaat richten, is het vinden van een niche. Bepaal op wie u zich wilt richten; of u zich nu wilt richten op individuele ondernemers die in kantoren werken of zich wilt concentreren op grote zakelijke deals.

  Met zakelijke deals kunt u elke dag een vast aantal maaltijden voor hun werknemers krijgen. U kunt zich concentreren op een aantal specifieke soorten voedsel, zoals rauw voedsel, koolhydraatarm dieet, Keto-dieet of een ander dieet.
 1. Bepaal uw aanpak: er zijn verschillende manieren om de bezorgdienst voor eten te benaderen. U moet uw aanpak definiëren. Het hangt allemaal af van uw budget. Hoe u uw uitgaven kunt beheren, u hebt bijvoorbeeld geld nodig om uw markttoepassingen voor voedselbezorging te ontwikkelen, vervolgens marketing van uw bedrijf in uw nabijgelegen restaurant, restaurantaanmeldingen, mankracht die menu’s afhandelt, klantoproepen, enz.

  Aanpak om uw eigen Marketplace Business-applicaties op te zetten:
  Toepassingen vereist:

  1. Webportaal voor het bestellen van voedsel op de Marketplace
  2. Web-backend-paneel voor restaurantpersoneel om menu’s, klanten, bestellingen enz. Te beheren.
  3. Master-backendpaneel voor platformeigenaarspersoneel om alles van het systeem te beheren.
  4. Delivery Management Web System om bestellingen en hun leveringen van verschillende bezorgers te beheren
  5. Marktplaats voor eten bestellen van mobiele apps – iPhone en Android
  6. Orderbeheer Keuken-app – iPhone en Android
  7. Delivery Guy mobiele app – iPhone en Android

  Hoe zet of schaft u deze applicaties voor uw bedrijf aan bij bekende IT-ontwikkelingsbedrijven?

  Er zijn twee manieren:
 1. Aangepaste ontwikkeling van applicaties die nodig zijn om de marktplaatsactiviteiten vanaf nul te automatiseren. Dat kost ook veel tijd en geld. Een volledige ontwikkeling van de applicatie voor het bestellen van voedsel op maat zal ongeveer 5 – 6 maanden duren in ontwikkeling en vereist ongeveer $ 15.000 – $ 20.000 aan fondsen wanneer u het voor elkaar krijgt van offshorebedrijven.
 2. White Label Food Bestellen van Market Place-apps: dit is een optimale oplossing als u een nieuw marketplace-bedrijf start. Hier krijgt u vooraf geteste en goed gecodeerde Market Place-applicaties in uw bedrijfsbranding tegen lagere kosten en in minder tijd. Het kost je nauwelijks $ 2000 – $ 2500 en kan binnen 10 – 30 dagen klaar zijn. U kunt de toepassingen van tevoren voelen voordat u de aankoop doet, terwijl u bij ontwikkeling op maat het product voelt nadat het voor u is ontwikkeld.
 1. Uw online bezorgservices moeten mobielvriendelijk zijn: het gebruik van smartphones neemt snel toe en de verwachting is dat de groei meer dan ooit tevoren zal bereiken bij de einde van dit jaar. & nbsp; Zorg er dus voor dat uw online bezorgdiensten mobielvriendelijk zijn om uw klanten te bereiken. U moet uw website optimaliseren voor mobiel en kijken hoe deze eruitziet op verschillende tablets en smartphones. Kijk of klanten uw aanbiedingen kunnen zien, kijk of het bestelproces intuïtief is en of alle andere dingen goed werken of niet. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de consument gemakkelijk en zonder gedoe eten kan bestellen.
 1. Huur bezorgers in: je hebt betrouwbare chauffeurs nodig die eten snel en veilig bij de klanten kunnen afleveren nadat de bestelling met succes is geplaatst door de klant en is geaccepteerd door de restaurant. In eerste instantie kunt u beginnen met een of twee chauffeurs, maar afhankelijk van de grootte van uw bedrijf moet u meer chauffeurs inhuren. & Nbsp;

  Vergeet niet ervoor te zorgen dat de bezorgers die u inhuurt, een licentie. Controleer hun gegevens als ze een geschiedenis hebben van ongevallen of rijovertredingen. Train ze ook in elementaire klantenservicevaardigheden, zodat ze de klanttevredenheid kunnen vergroten.
 1. Doe de juiste marketing: gebruik sociale media om de bekendheid van uw online bezorgactiviteiten te vergroten, omdat sociale mediaplatforms tegenwoordig de beste manier zijn om bekendheid te creëren en te communiceren met uw consumenten. Start marketingcampagnes op sociale media, plaats indien mogelijk uw bedrijfsnaam of grote magneten van uw website op de voertuigen van de bezorger.

Het online bezorgen van eten is voor veel zakenmensen een van de snelst groeiende marketingstrategieën wat betreft het maken van winst. Zoals we allemaal weten, is voedsel de basisbehoefte van ieder mens waarvoor hij of zij in zijn of haar dagelijkse leven worstelt. Het grootste probleem is dat mensen tegenwoordig geen tijd hebben omdat ze drukke schema’s hebben, zodat ze geen tijd hebben om te koken of tijd om uit eten te gaan. & Nbsp;

In de huidige situatie van coronavirus-pandemie vermijden mensen het uitgaan, zelfs als ze tijd hebben, omdat ze niet willen worden blootgesteld aan het risico besmet te raken door deze dodelijke ziekte. Ze zoeken dus een gemakkelijke manier om te bestellen en hun eten voor de deur te laten bezorgen. Als u dit denken van mensen kent, als u ook overweegt uw online bezorgbedrijf voor eten te starten, houd dan de bovengenoemde punten in gedachten en wees klaar om de vruchten te plukken van de online bezorgdienst voor eten.

White label pizzeria mobile app 1
White label pizzeria mobile app

Loading

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert